Somon "Bulgogi" cu Bok Choy și ciuperci

Somon
Rețeta de somon "Bulgogi" cu Bok Choy și ciuperci este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, căței de usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Somon "bulgogi" cu Bok Choy și ciuperci, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați 1 cățel de usturoi și următoarele 7 ingrediente în mini procesor. Aranjați somonul într-un vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci. Puneți marinada peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Se lasa la marinat 5 minute.
3
Preîncălziți cuptorul la 500 F. Aranjați peștele, cu puțină marinată încă agățată, pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Transferați orice marinată în vas într-o cratiță mică. Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute. Aduceți marinada în cratiță la fiert; puneți deoparte și rezervați pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bok choy și ciuperci; folosind presa de usturoi, apăsați în 1 cățel de usturoi. Se amestecă până când ciupercile sunt fragede și bok choy este ofilit, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CiuperciCiuperci
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
7
Împărțiți legumele între farfurii. Sus cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SomonSomon
8
Periați peștele cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista