Somon Asiatic La Grătar

Somonul asiatic la grătar este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 265 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, ghimbir, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Somon Asiatic La Grătar, Asiatice Somon La Gratar, și Somon Asiatic La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sac de etanșare; se agită pentru a dizolva zahărul.
Adăugați somon în pungă. Sigiliu sac, de cotitură pentru a acoperi somon. Marinați la frigider 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Scoateți somonul din pungă; rezervați marinada.
Așezați somonul pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Puneți marinada într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut și 30 de secunde sau până la fierbere.
Sfat: cumpărarea de pește bun este cu adevărat importantă pentru gustul final al rețetei. Peștele nu ar trebui să miroasă niciodată " pește."Ar trebui să miroasă ca marea sau pârâul. De asemenea, carnea ar trebui să fie viu colorată. Nu vă fie teamă să-l mirosiți sau să întrebați vânzătorul de pește când a sosit. Dacă nu vă poate spune, atunci este timpul să găsiți un alt loc pentru a-l cumpăra!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Select)]()
Antica Chardonnay (Munte Select)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.