Somon Ars Cu Tăiței Din Singapore

Somonul ars cu tăiței din Singapore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 680 calorii, 52G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline infuzat cu usturoi, ulei de măsline infuzat cu usturoi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 272 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, Fidea Din Singapore, și Fidea Din Singapore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați pudra de curry, sarea și zahărul într-un vas larg și superficial și dragați somonul în acesta, întorcând bucățile peste tot în frecare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și gătiți fileurile de somon la foc mare timp de aproximativ 2-3 minute pe o parte, arzând și părțile fileurilor dacă sunt foarte groase.
Puneți tăiței de orez într-un castron și acoperiți cu apă clocotită. Lăsați-le la macerat 4 minute și apoi scurgeți-le.Înmuiați creveții uscați în vin, apoi încălziți uleiul într-un wok și prăjiți salata de frunze chinezești, porumbul și ceapa de primăvară pentru câteva minute.
Adăugați pudra de curry și ghimbirul tocat mărunt în wok, apoi bulionul de pui și sosul de soia.
Se toarnă creveții, cu vinul lor, și tăiței scursi, înmuiați, aruncând și agitând totul împreună în wok.În cele din urmă, amestecați mugurii de fasole și dați o aruncare finală, înainte de a se transforma într-un castron și de a stropi cu coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.