Rețeta somon afumat și terine de avocado pot fi făcute în aproximativ 20 de minute. O porție conține 225 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,91 USD pe porție. 408 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, avocado, pachet chevre și sos de ardei iute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Încercați Somon afumat și avocado, Mousse de Avocado și somon afumat, și Tartină De Avocado Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ulei ușor 8 ramekine mici. Tapetați cu folie alimentară, apoi somonul (fie 1 felii mari, fie 2 felii mai mici), permițând multă surplombare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Amestecați ușor brânza, arpagicul și avocado cu sucul de lămâie și o mulțime de condimente. Puneți lingura în ramekinele căptușite cu somon, apăsați în jos, pliați peste somonul suprapus, apoi agățați pelicula pentru a sigila amestecul. Se poate face cu o noapte înainte, dar dacă se face în ziua în care ar trebui să fie refrigerate timp de cel puțin 4 ore.
Somon afumat în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.