Somon afumat și ouă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat și ouăle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare condimentată, mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Împachetări Cu Somon Afumat Și Ricotta, Somon afumat și împachetări cu ouă (Dimensiunea mulțimii), și Ambalaje Din Hârtie De Orez Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle, mărarul, laptele și sarea condimentată. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și așezați la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand ouale sunt complet setate.
Puneți un amestec de ouă de 1/3 cană în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu somon, ceapă și brânză. Îndoiți părțile opuse ale tortilla peste umplutură (părțile nu se vor întâlni în centru).
Rulați tortilla, începând de la unul dintre capetele deschise.
Așezați ambalajele, cu cusătura în jos, într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 10 minute sau până se topește brânza.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Gagnon beciuri Chardonnay Reserve (stejar). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Stejar)]()
Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Stejar)
Această coastă Sonoma Chardonnay este la fel de mare și îndrăzneață pe cât poate fi chardonnay. Sur lie îmbătrânire în butoaie de stejar dă acest vin un stejar echilibrat, aroma untos cu doar dreptul despre de aciditate.