Somon afumat și Avocado
Somonul afumat și nivelul de Avocado necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 328 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți sare și piper kosher, suc de lămâie, wasabi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza avocado ai putea urma acest curs principal cu Nucă De Cocos Avocado Înghețată ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Încercați Somon afumat și avocado, Somon afumat, ou și Avocado pe pâine prăjită, și Cupe de Ton câștigate cu somon afumat la cald și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați o matriță inelară de 3 inci pe o farfurie.
Strat 2 până la 3 bucăți de somon în matriță.
Presărați sare și piper peste somon.
Presărați puțină vinetă de șampanie peste somon și deasupra cu crutoane. Cojiți și feliați avocado în cuburi de 1/4 inci. Strângeți sucul de lămâie peste avocado pentru a evita decolorarea; acest lucru va complimenta și aromele felului de mâncare.
Adăugați puțin wasabi în avocado și aruncați ușor.
Așezați 3 până la 4 felii de avocado deasupra somonului. Repetați straturile încă 1 timp.
Scoateți matrița inelară și garnisiți partea superioară cu o bucată mică de arpagic. Repetați pentru a face un total de 4 niveluri.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.