Somon Afumat Pate
Dacă 51 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Somon Afumat Pate ar putea fi o mare pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente de lămâie-piper, buruieni de mărar, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pate De Somon Afumat, Somon Afumat & Pate Marar, și Serios Scandinav: Somon Afumat Cu Sunchoke Pat 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 2-Cupa castron cu folie de plastic. Într-un castron mediu, bateți toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului și a pâinii, cu un mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Lingură în castron căptușit; apăsați cu spatula de cauciuc. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Pentru a se desface, așezați placa de 8 inci cu capul în jos pe castron, apoi întoarceți placa și vasul; scoateți vasul și folia de plastic.
Presarati patrunjel peste partea de sus a p.p. p. t. si pe marginea farfuriei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.