Somon Afumat Cartofi Noi

Somon Afumat Cartofi Noi
Somon afumat cartofi noi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați somon, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon Afumat Și Cartofi, Somon afumat și cartofi Fingerling, și Cartofi calzi cu somon afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Gatiti, acoperit, timp de 15-20 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați crema de brânză, somonul, ceapa, mărarul, sucul de lămâie, sarea și piperul. Acoperiți și procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți cartofii și puneți imediat în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Tăiați o felie subțire de pe fundul fiecărui cartof pentru a-i permite să stea plat. Cu un baller de pepene galben, scoateți o cantitate mică de cartof (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
6
Pipă sau lingură amestec de somon în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Se ornează cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Colecția de diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Colecția De Diamante Francis Ford Coppola Monterey Pinot Noir
Eticheta argintie Pinot Noir are o culoare rubinie strălucitoare și dezvăluie un parfum atrăgător de prune roșii, flori și condimente dulci. Aromele abundente de cireș negru, coacăz întunecat și căpșuni completează Palatul de pluș, în timp ce notele de lemn de santal continuă în finisajul moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista