Somon Afumat Benedict
Somon afumat Benedict ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 280 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de somon afumat la cald, oțet, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Somon Afumat Benedict, Ouă De Somon Afumat Benedict, și Ouă De Somon Afumat Benedict.
Instrucțiuni
Pregătiți Hollandaise de cimbru, lăsați-l deoparte și păstrați-l cald.
Aduceți aproximativ 3 centimetri de apă la foc mic într-o tigaie largă cu 1 lingură de oțet alb. Spargeți ouăle în vase mici. Glisați fiecare ou în apa fierbinte. Gatiti pana cand albusurile sunt setate si galbenusurile sunt fierte la gradul dorit de coacere.
Scoateți ouăle cu o lingură pliată și transferați-le pe o farfurie; acoperiți și păstrați cald.
Sotati ceapa in ulei de masline la foc mediu-mare 1 minut. Se amestecă coaja de lămâie, sarea și piperul alb.
Se adaugă spanacul și se sotează 1 minut, doar până se ofilesc. Se amestecă sucul de lămâie.
Așezați pâinea prăjită pe farfurii de servire și acoperiți cu amestec de spanac și somon.
Așezați ouăle peste somon și stropiți cu hollandaise.
Cazul vinului: în afară de îndatoririle sale de CEO și președinte al Carnival Cruise Lines, Bob Dickinson își urmărește pasiunea pentru vin. Dovezi? Crama sa conține peste 22.000 de sticle, ceea ce o face una dintre cele mai mari colecții private din țară. În calitate de fondator al Clubului de vinuri prezidențiale, Bob insistă ca vinul bun să fie distractiv și accesibil. Recomandarea lui Bob: Cava Spaniolă uscată (vin spumant).
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.