Somonul aburit cu sos de Nasturel este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 283 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, lapte, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi, Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi, și Somon aburit cu sos de fasole neagră savuroasă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la 3/4 cană (aproximativ 20 de minute). Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați laptele și amidonul de porumb, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se adaugă la amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă năsturelul; gatiti 30 de secunde. Păstrați cald.Aranjați fileurile de somon într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci și presărați cu suc de lămâie, sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și aerisiți. Cuptor cu microunde la maxim 4 1/2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Garnisiți cu crenguțe de năsturel și pene de lămâie, dacă doriți.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.