Somon aburit cu sos de Nasturel
Somonul aburit cu sos de Nasturel este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 283 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, lapte, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi, Somon cu sos de lămâie-piper și salată de năsturel-ierburi, și Somon aburit cu sos de fasole neagră savuroasă.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la 3/4 cană (aproximativ 20 de minute). Aruncați frunza de dafin.
Combinați laptele și amidonul de porumb, amestecând cu un tel.
Se adaugă la amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă năsturelul; gatiti 30 de secunde. Păstrați cald.Aranjați fileurile de somon într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci și presărați cu suc de lămâie, sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și aerisiți. Cuptor cu microunde la maxim 4 1/2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/4 cană de sos.
Garnisiți cu crenguțe de năsturel și pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.