Somn și chipsuri bătute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somnul și chipsurile bătute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 708 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cartofi de copt, bere, file de somn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pește și chipsuri bătute cu bere, Pește și chipsuri bătute cu bere, și Pește și chipsuri bătute cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în felii subțiri de hârtie.
Combinați cartoful și apa pentru a acoperi într-un castron mare; pus deoparte.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați bere, amestecând până se omogenizează. Acoperiți și răciți 1 oră, dacă doriți.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie grea; se încălzește la 37
Prăjiți cartoful, în 4 loturi, 2 până la 3 minute sau până devine auriu.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Păstrați cald.
Presărați peștele cu 1/4 linguriță rămasă fiecare sare și piper. Înmuiați peștele în aluat; adăugați cu grijă în tigaie și prăjiți, 2 fileuri la un moment dat, 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Se servește cu chipsuri și oțet de malț.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.