Somn Și Cartofi Hash
Catfish & cartofi Hash este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 30 de porții. Această garnitură are 34 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Această rețetă de la Eating Well are 18 fani. Un amestec de ulei de canolan, cartofi roșii, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Catfish & Cartofi Hash Pentru Doi, Somn cu Hash de porumb, și Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mai multe găuri în cartofi și cuptorul cu microunde la mare până când sunt fierte, 10 până la 12 minute.
Tăiați cartofii în jumătate și dați deoparte; se toacă grosier când este suficient de rece pentru a se descurca.Între timp, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați somn și gătiți, amestecând des, până când sunt fierte și opace, 4 până la 6 minute.
Transferați pe o farfurie cu o lingură cu fante și aruncați orice lichid din tigaie.
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei, ardei gras, scallions și șuncă și gătiți, amestecând, până când legumele sunt moi, aproximativ 4 minute.Întoarceți somnul în tigaie împreună cu cartofii tocați, muștarul, sarea și piperul. Continuați să gătiți, amestecând ușor, până când se combină și se încălzește, încă aproximativ 2 minute.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.