Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați somnul la grătar cu Salsan de casă. Acest fel principal are 844 calorii, 119g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 12,79 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, sare de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Somn La Grătar Cajun Cu Salsa De Caise, Somn Cajun cu Salsa de fructe, și Somn De Cocos Cu Salsa De Pepene Galben.
Instrucțiuni
1
Presărați somnul cu sare și piper de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Somn
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2
Așezați somnul într-un coș de grătar bine uns sau pe un grătar bine uns.Grătiți pe un grătar neacoperit direct peste cărbuni la foc mediu timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor.SALSA de casă: într-un castron combinați roșiile, ceapa, ardeii jalapeno, oțetul și sarea și amestecați bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Somn
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute înainte de servire.Chill pentru a stoca.
4
Serviți peste fileuri de somn, fierbinți de pe grătar.
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.