Somn Cu Crustă De Făină De Porumb

Somn Cu Crustă De Făină De Porumb
Somnul cu crustă de porumb este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 294 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, sos tartar, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, și Somn Cu Crustă De Făină De Porumb.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de porumb și usturoiul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UsturoiUsturoi
2
Ungeți fileurile cu lapte; se presară cu condimente. Dragați fileurile în amestec de făină de porumb, apăsând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Făină De PorumbFăină De Porumb
LapteLapte
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați 2 fileuri în tigaie și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți fileurile din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie. Repetați procedura cu spray de gătit, restul de 1 linguriță de ulei și 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Se servește cu sos tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista