Somn creol cu sos Tartar
Somnul creol cu sos Tartar este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 679 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați procentul de zară, maioneză, condimente cajun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Somn creol cu sos Tartar, Somnul prăjit al lui Rock cu sos tartar creol, și Pepite de somn cu sos Tartar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic se amestecă împreună toate ingredientele. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline; pus deoparte.
Tăiați somnul în porții de servire de 4 uncii.
Așezați într-o pungă mare cu fermoar; pus deoparte.
Într-un castron mic se amestecă împreună zară și condimente Cajun.
Se toarnă în pungă cu fermoar peste pește. Strângeți aerul și sigilați. Marinați la frigider timp de 30 de minute.
Întindeți firimiturile de fulgi de porumb într-o farfurie de plăcintă sau într-un castron puțin adânc.
Scoateți peștele din pungă, scuturând orice exces de zară. Înveliți somnul cu firimituri și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Serviți peștele fierbinte cu sos tartru.
Pulverizați ușor cu ulei de gătit și coaceți timp de 15 minute.
Pentru sosul tartar creol: într-un castron mic amestecați toate ingredientele. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio