Somn creol cu sos Tartar

Somn creol cu sos Tartar
Somnul creol cu sos Tartar este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 679 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați procentul de zară, maioneză, condimente cajun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Somn creol cu sos Tartar, Somnul prăjit al lui Rock cu sos tartar creol, și Pepite de somn cu sos Tartar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic se amestecă împreună toate ingredientele. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Tăiați somnul în porții de servire de 4 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
4
Așezați într-o pungă mare cu fermoar; pus deoparte.
5
Într-un castron mic se amestecă împreună zară și condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă în pungă cu fermoar peste pește. Strângeți aerul și sigilați. Marinați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Întindeți firimiturile de fulgi de porumb într-o farfurie de plăcintă sau într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scoateți peștele din pungă, scuturând orice exces de zară. Înveliți somnul cu firimituri și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SomnSomn
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Serviți peștele fierbinte cu sos tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
PeștePește
10
Pulverizați ușor cu ulei de gătit și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Pentru sosul tartar creol: într-un castron mic amestecați toate ingredientele. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista