Cochet somn este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 662 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de oțet de mere, muștar, somn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Saucy cu șuncă, Cartofi Saucy, și Saucy Turcia.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o caserolă de 9 x 13 x 2 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Presărați basul cu sare și aranjați fileurile în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bass
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Faceți sosul de ungere amestecând ketchup-ul, maioneza, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul brun, oțetul, untul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Zahăr Brun
Maioneză
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Muștar
Oțet
Unt
Ceapă
Sos
5
Se toarnă sosul peste somn și se coace până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 până la 25 de minute. Ungeți peștele, cu sosul în tigaie, la fiecare 10 minute pe măsură ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somn
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Scoateți peștele din cuptor și folosind Strunguri de clătite, transferați cu grijă peștele într-un platou de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.