Somn Cochet

Somn Cochet
Cochet somn este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 662 calorii. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de oțet de mere, muștar, somn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Saucy cu șuncă, Cartofi Saucy, și Saucy Turcia.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. tapetați o caserolă de 9 x 13 x 2 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Presărați basul cu sare și aranjați fileurile în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Faceți sosul de ungere amestecând ketchup-ul, maioneza, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul brun, oțetul, untul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zahăr BrunZahăr Brun
MaionezăMaioneză
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
OțetOțet
UntUnt
CeapăCeapă
SosSos
5
Se toarnă sosul peste somn și se coace până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 până la 25 de minute. Ungeți peștele, cu sosul în tigaie, la fiecare 10 minute pe măsură ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți peștele din cuptor și folosind Strunguri de clătite, transferați cu grijă peștele într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se ornează cu felii de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista