Sole Meuni Cormorbre
Sole Meuni Bucrucrore necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 339 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, coajă de lămâie, vin precum Sauvignon blanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Norecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sole Meuni Cormorbre, Sole Meuni Cormorbre, și Sole Meuni Cormorbre.
Instrucțiuni
Uscați peștele cu prosoape de hârtie. Sare și piperează Generos ambele părți ale fileului și apoi pudrează ușor toate suprafețele peștelui cu făină.
Adăugați 2 linguri de unt într-o tigaie și încălziți la foc mediu până când tigaia este fierbinte și untul s-a topit.
Adăugați talpa și prăjiți-o pe o parte până când este gătită la jumătatea drumului (partea gătită va părea opacă dacă vă uitați la partea fileului). Răsturnați cu grijă folosind 2 spatule și prăjiți până la fiert through.To faceți sosul Meunire, transferați peștele într-o farfurie, apoi adăugați șalotele în unt. Se prăjește până când șalotele sunt fragede și încep să se rumenească.
Adăugați vinul alb și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului a dispărut. Finalizați sosul amestecând sucul de lămâie și coaja împreună cu ultima lingură de unt.
Se toarnă sosul Meunire peste pește.
Se ornează cu pătrunjel și se servește imediat.