Sole Almondine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sole Almondine. Această rețetă face 4 porții cu 1054 calorii, 47G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.03 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, șobolani, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Sole Almondine + Lămâie-Zară Cartofi Zdrobiți, Asparagus Almondine, și Broccoli Almondină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați migdalele și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Întoarceți tigaia la foc mediu (dacă aveți 2 tigăi, puteți lucra simultan în acest moment, adică 2 fileuri pe tigaie) și adăugați un număr de 2 de ulei de măsline și 1 lingură de unt în fiecare tigaie.
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați cu sare și piper, după gust. Într-un alt vas superficial, amestecați ouăle și laptele și condimentați cu sare și piper, după gust. Dragați fileurile în făina condimentată, apoi înmuiați-le în amestecul de ouă. Lăsați o parte din excesul de ou să se scurgă, apoi adăugați-le în tigaia fierbinte. Gatiti 2 bucati odata. Prăjiți 1 1/2 până la 2 minute, apoi întoarceți cu grijă peștele pentru a găti cealaltă parte. Cu o lingură, ungeți fileurile cu sosul de unt. Repetați bastingul pentru a vă asigura că peștele rămâne umed. Odată ce cealaltă parte este gătită (aproximativ 30 de secunde) scoateți cu grijă fileurile din tigaie într-un platou de servire. Repetați cu restul de 2 fileuri și un număr de 2 de ulei și 1 lingură de unt. După ce fileurile au fost îndepărtate tigaia, adăugați șalotele tocate și sotati ușor la foc mic până la translucid, aproximativ 1 minut. Degajează tigaia cu vinul alb și termină cu sucul de lămâie. Rotiți în restul de 2 linguri de unt.
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Pentru a servi, lingurați sosul peste vârful fileurilor și presărați generos cu migdalele prăjite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio