Soia-Susan Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale de soia-susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 72 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos de soia, kale dinozaur, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Susan Kale.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați kale; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați jumătate din amestecul de kale în tigaie; sotati 4 minute sau până se ofilesc și se înmoaie.
Transferați într-un castron. Repetați procedura cu amestecul rămas de kale.