Sobrebarriga en Salsa Criolla (friptură de flanc cu sos creol columbian)

Sobrebarriga en Salsa Criolla (friptură de flanc cu sos creol columbian)
Rețeta Sobrebarrigan en Salsa Criolla (friptură de flanc cu sos creol columbian) ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Acest fel principal are 280 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 473 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, roșii, achiote măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Sobrebarrigan al Horno (friptură de flanc coaptă în stil columbian), Bistec A La Criolla (friptură Creolă în stil columbian), și Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, așezați friptura de flanc, apa, ceapa, ceapa, usturoiul, sarea și piperul. Gatiti la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 ore sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți carnea de vită din oală și puneți-o deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Așezați friptura de flanc gătită pe o farfurie și stropiți cu sosul creol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista