Sobrebarriga en Salsa Criolla (friptură de flanc cu sos creol columbian)

Rețeta Sobrebarrigan en Salsa Criolla (friptură de flanc cu sos creol columbian) ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Acest fel principal are 280 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 473 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, roșii, achiote măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Sobrebarrigan al Horno (friptură de flanc coaptă în stil columbian), Bistec A La Criolla (friptură Creolă în stil columbian), și Higado con Salsa Criolla (ficat cu sos creol) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală, așezați friptura de flanc, apa, ceapa, ceapa, usturoiul, sarea și piperul. Gatiti la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 ore sau pana cand carnea este frageda.
Scoateți carnea de vită din oală și puneți-o deoparte
Așezați friptura de flanc gătită pe o farfurie și stropiți cu sosul creol.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah