Snickerdoodles II

Snickerdoodles II
Nevoie de un desert fără lactate și vegetarian? Snickerdoodles II ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 5 cenți pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Snickerdoodles, Snickerdoodles, și Snickerdoodles.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună scurtarea și 1 1/2 căni de zahăr alb până la neted. Amestecați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea; se amestecă în aluat până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Rotiți aluatul în bile de mărimea nucilor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
AluatAluat
RolaRola
5
Rolați într-un amestec de 2 linguri de zahăr și 2 lingurițe de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
RolaRola
6
Așezați la 2 centimetri distanță pe o foaie de cookie negreasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor, dar totuși moale.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista