Snapper înnegrit, sos de ardei roșu, crupe de brânză și gust de porumb
Snapper înnegrit, sos de ardei roșu, crupe de brânză și gust de porumb este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de piure de ardei prăjit, condimente înnegrite, suc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Crupe de porumb la grătar cu ardei iute înnegrit și brânză Fontina, Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis, și Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru gust: într-un bol, amestecați porumbul, ceapa verde, ceapa galbenă, oțetul, sucul de legume și puțină sare și piper, amestecând bine. Țineți la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Suc De Legume
Ceapă Galbenă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru grâu: încălziți bulionul de pui într-o cratiță adâncă la foc mediu-mare. Aduceți stocul la foc mic, apoi adăugați sarea și piperul. Reduceți căldura la mediu. Apoi adăugați încet grăsimile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Șoptind continuu, gătiți până la îngroșare, 10 până la 12 minute. Odată gătit, gustați și condimentați cu sare și piper. Apoi țineți cald pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți o tigaie cu uleiul de grapseed. Apoi adăugați ceapa și gătiți până se caramelizează, 3 minute. După ce gătiți ceapa, reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați sucul de mere. Lăsați sucul să se reducă timp de 1 minut, apoi adăugați piureul de piper. Se amestecă pentru a încorpora aromele și se fierbe timp de 5 minute, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți o tigaie cu fundul greu la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați uleiul de struguri și încălziți timp de 2 minute. Apoi presărați partea de piele a peștelui cu condimentul înnegrit și căutați pe partea pielii timp de 3 minute. După "înnegrirea" părții pielii, răsturnați, reduceți căldura și gătiți încă 3 minute pe partea cărnoasă. Când este complet gătit, scoateți 2 uncii de sos pe o farfurie urmată de câteva crupe. Sus cu peștele gătit. În cele din urmă top un colț de pește cu unele savura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegrit
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.