Snapper Roșu-Tartele De Roșii
Red Snapper-Tartlets de roșii este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 751 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, brânză feta, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, roșii prăjite și ardei roșu, și Tartele De Roșii.
Instrucțiuni
Desfaceți foaia de patiserie; tăiați în 6 porții egale.
Rulați fiecare porție la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată. Montați fiecare porție într-o tigaie de tartă de 4 inci fără grăsime, cu fund detașabil; tăiați marginile.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați file de pește.
Se presara cu suc de lamaie. Gatiti 6 pana la 7 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita; se răcește ușor. Fulgi de pește în bucăți de mușcătură și transferați într-un castron mediu.
Adăugați roșii și brânză; aruncați ușor pentru a combina. Se amestecă uniform amestecul în tigăi de tartă pregătite.
Combinați ouăle și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu cu un tel de sârmă. Se amestecă uniform amestecul peste umplutura de pește în tigăi de tartă.
Așezați torturile pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când blaturile sunt ușor rumenite și centrele sunt setate.
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați părțile laterale ale tigailor înainte de servire.
Notă de vin: Snapper și roșii îmi amintesc de Marea Mediterană. Orice vin alb de pe coasta mediteraneană ar funcționa, dar Skouras Moschofilero unic proaspăt și crocant (10 USD-1 USD
din Peloponez în Grecia sună grozav pentru mine.-- Steven Geddes
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.