Snapper Roșu-Tartele De Roșii

Snapper Roșu-Tartele De Roșii
Red Snapper-Tartlets de roșii este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 751 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de muștar dijon, brânză feta, roșii Rome și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, roșii prăjite și ardei roșu, și Tartele De Roșii.

Instrucțiuni

1
Desfaceți foaia de patiserie; tăiați în 6 porții egale.
2
Rulați fiecare porție la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor făinată. Montați fiecare porție într-o tigaie de tartă de 4 inci fără grăsime, cu fund detașabil; tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presara cu suc de lamaie. Gatiti 6 pana la 7 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita; se răcește ușor. Fulgi de pește în bucăți de mușcătură și transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați roșii și brânză; aruncați ușor pentru a combina. Se amestecă uniform amestecul în tigăi de tartă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Combinați ouăle și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu cu un tel de sârmă. Se amestecă uniform amestecul peste umplutura de pește în tigăi de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați torturile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când blaturile sunt ușor rumenite și centrele sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigailor înainte de servire.
11
Notă de vin: Snapper și roșii îmi amintesc de Marea Mediterană. Orice vin alb de pe coasta mediteraneană ar funcționa, dar Skouras Moschofilero unic proaspăt și crocant (10 USD-1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
din Peloponez în Grecia sună grozav pentru mine.-- Steven Geddes

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista