Snapper Roșu Picant
Snapper roșu picant necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 612 calorii, 74G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Un amestec de capere, file snapper, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Picant, și Sandvișuri Picante Cu Snapper sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul roșu și caperele.
Se sotează la foc mediu până când ceapa este moale.
Adăugați roșiile cu suc și vinul. Reduceți căldura la minim și fierbeți la foc mic. Rupeți roșiile cu o lingură pe măsură ce sosul se gătește.
Odată ce sosurile încep să se îngroașe, adăugați fileurile de snapper și împingeți-le în jos în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic până când fulgii de pește cu o furculiță, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.