Snapper roșu Mexican cu Chili și porumb

Snapper roșu Mexican cu Chili și porumb
Rețeta Snapper roșu Mexican cu Chili și porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 662 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos tabasco, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Mexican Roșu Snapper Veracruz, și A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista