Snapper Roșu La Grătar
Snapper roșu la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1318 calorii, 189g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $15.45 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oregano, usturoi, frunze de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Întreg La Grătar, și Pappadeaux Snapper La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți un cuțit pentru a tăia patru fante în ambele părți ale fiecărui snapper, tăind pielea și carnea.
Bateți jumătate din sucul de lămâie într-un castron cu oregano și jumătate din uleiul de măsline. Sareți fiecare pește din belșug și puneți-l într-un recipient nereactiv.
Puneți peștele într-un vas și turnați amestecul de lămâie peste ele.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră, întorcând peștele după 30 de minute pentru a lua marinada.
Așezați cinci frunze de struguri pe tejghea, asigurându-vă că le suprapuneți pentru a crea o foaie la fel de lată pe cât peștele este lung și suficient de lungă pentru a înfășura snapperul de 1 1/2 ori. Înfășurați unul dintre pești în frunze. Repetați cu frunzele de struguri rămase și snapper.
Se periază cu uleiul de măsline rămas și se lasă deoparte.
Încălziți un grătar la mediu-înalt. Într-o cratiță de 2 litri, combinați bulionul, usturoiul și sucul de lămâie rămas. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă oul. Întoarceți tigaia pe plită la foc mic și, amestecând continuu, gătiți până când sosul se îngroașă (asigurați-vă că nu se încălzește prea mult sau că ouăle se vor amesteca). Puneți-l într-un loc cald pe aragaz.
Grătiți peștele timp de 4 minute pe fiecare parte, asigurându-vă că nu ardeți frunzele de struguri.
Pentru a servi, puneți un pește întreg înfășurat pe o farfurie de servire și acoperiți cu sosul.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Louis Jadot Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.