Snapper roșu cu legume
Snapper roșu cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 173 calorii, 25g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcov, sos de prăjit, ceapă și file de snapper. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Snapper roșu egiptean în sos de mentă cu ardei roșu, Snapper roșu la grătar cu sos de ardei roșu prăjit, și Ceviche Snapper Roșu Cu Jalapeno Și Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii, morcovul și ceapa într-un 8-in.- vas pătrat acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 2 minute.
Periați 1 lingură de sos prăjit pe ambele părți ale fileurilor. Puneți sosul rămas peste legume; aruncați pentru a acoperi.
Puneți peștele peste legume. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim cu 2-3 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Calista Coasta Gama Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșele și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.