Snapper roșu cu fenicul și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 32.7 pe portie. O porție conține 2644 calorii, 378g de proteine, și 97G de grăsime. Un amestec de vin, fenicul cu bulb, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Snapper Roșu Cu Fenicul, și Snapper de fenicul în pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 3 căței de usturoi tocat, fenicul și șalotul tocat. Gatiti si amestecati pana cand feniculul a inceput sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți din căldură.
4
Transferați legumele într-un bol și amestecați pătrunjelul tocat. Rezervați ulei de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Legume
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Condimentează peștele peste tot cu sare și piper după gust, apoi umple snapper cu amestec de fenicul. Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega snapperul împreună în trei locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Fenicul
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
6
Așezați snapperul în vasul de copt pregătit, stropiți cu vinul alb, sucul de lămâie și uleiul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vin Alb
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se presara cu 3 linguri de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele nu mai este translucid și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.