Snapper roșu cu fenicul și usturoi
Snapper roșu cu fenicul și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 32.7 pe portie. O porție conține 2644 calorii, 378g de proteine, și 97G de grăsime. Un amestec de vin, fenicul cu bulb, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Snapper Roșu Cu Fenicul, și Snapper de fenicul în pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 3 căței de usturoi tocat, fenicul și șalotul tocat. Gatiti si amestecati pana cand feniculul a inceput sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați legumele într-un bol și amestecați pătrunjelul tocat. Rezervați ulei de gătit.
Condimentează peștele peste tot cu sare și piper după gust, apoi umple snapper cu amestec de fenicul. Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega snapperul împreună în trei locuri.
Așezați snapperul în vasul de copt pregătit, stropiți cu vinul alb, sucul de lămâie și uleiul rezervat.
Se presara cu 3 linguri de usturoi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele nu mai este translucid și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.