Snapper Roșu Cu Crustă De Cartofi
Snapper roșu cu crustă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Snapper Cu Crustă De Cartofi, Snapper Cu Crustă De Cartofi, și Snapper Cu Coadă Galbenă Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați cartoful, hreanul, 1/4 linguriță sare și piper.
Presărați ambele părți ale fileurilor cu 1/4 linguriță de sare.
Întindeți 1/4 cană de amestec de cartofi pe 1 parte a fiecărui file, apăsând amestecul de cartofi pe pește.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 fileuri, cu cartoful în jos, la tigaie. Gatiti 3 minute sau pana cand amestecul de cartofi se rumeneste. Întoarceți cu grijă peștele; așezați pe o farfurie. Repetați procedura cu uleiul rămas și peștele. Întoarceți peștele în tigaie, cu cartoful în sus.
Coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.