Snapper Roșu Copt Umplut Cu Ciuperci

Snapper Roșu Copt Umplut Cu Ciuperci
Snapper roșu copt umplut cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 123G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 812 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $10.23 pe portie. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de frunze de pătrunjel proaspăt, vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Snapper Roșu Copt Umplut Cu Ciuperci, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Coapse De Pui Umplute Cu Ciuperci La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți, uscați și tocați mărunt ciupercile de 1/4 lire. Sfert de ciuperci rămase sau ciuperci conservate de scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt; adăugați țelină și 3 linguri de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se sotează 5 minute.
5
Combinați amestecul de țelină sotată cu ciuperci, castane de apă, pesmet, ou, sos de soia, pătrunjel și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Castane De ApăCastane De Apă
PesmetPesmet
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
OuăOuă
6
Se amestecă bine și se lingă în cavitățile de pește. Asigurați deschiderile cu frigarui sau scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
7
Presărați ambele părți ale fiecărui pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
8
Așezați într-un vas mare de susținere. Punctați cu restul de 2 linguri de unt, 2 linguri de ceapă, vin și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
ApăApă
VinVin
9
Coaceți descoperit timp de 45 până la 50 de minute. Ungeti ocazional. Testați cu o furculiță. Când fulgii de pește, s-a terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista