Snapper roșu copt umplut cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 123G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 812 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $10.23 pe portie. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de frunze de pătrunjel proaspăt, vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Snapper Roșu Copt Umplut Cu Ciuperci, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Coapse De Pui Umplute Cu Ciuperci La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Clătiți, uscați și tocați mărunt ciupercile de 1/4 lire. Sfert de ciuperci rămase sau ciuperci conservate de scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt; adăugați țelină și 3 linguri de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se sotează 5 minute.
5
Combinați amestecul de țelină sotată cu ciuperci, castane de apă, pesmet, ou, sos de soia, pătrunjel și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Castane De Apă
Pesmet
Ciuperci
Sos De Soia
Pătrunjel
țelină
Ouă
6
Se amestecă bine și se lingă în cavitățile de pește. Asigurați deschiderile cu frigarui sau scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Frigarui
7
Presărați ambele părți ale fiecărui pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
8
Așezați într-un vas mare de susținere. Punctați cu restul de 2 linguri de unt, 2 linguri de ceapă, vin și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Apă
Vin
9
Coaceți descoperit timp de 45 până la 50 de minute. Ungeti ocazional. Testați cu o furculiță. Când fulgii de pește, s-a terminat.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.