Snapper prăjit cu sos Nuoc Nam

Snapper prăjit cu sos Nuoc Nam
Snapper prăjit cu sos Nuoc Nam ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 571 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orez lipicios, ulei de arahide, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați File de Snapper roșu prăjit la tigaie cu sos creol cremă de porumb, Sos de pește vietnamez Dip – nuoc mam cham, și Nuoc Cham (sos de primăvară) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 inch într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez; se încălzește la 350 până la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Așezați snapper în amestecul de făină, acoperind ambele părți și scuturând excesul. Scufundați snapper în amestecul de ouă și apoi înapoi în amestecul de făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
5
Așezați imediat în ulei fierbinte și prăjiți 3 minute pe fiecare parte sau până când maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Serviți imediat peste orez fiert fierbinte cu Nuoc Nam, mango și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista