Snapper prăjit cu fenicul-Topping de măsline

Snapper prăjit cu fenicul-Topping de măsline
Snapper Pan-ars cu fenicul-măsline Topping este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Snapper roșu la grătar cu Topping cald de măsline Fiestan, Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, și Vinete prăjite cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia și fileurile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați fenicul și ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CeapăCeapă
7
Adăugați roșii, tapenadă și suc de lămâie; se amestecă bine. Întoarceți fileurile în tigaie, cuibărindu-le în amestec de fenicul. Acoperiți și gătiți 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Puneți amestecul de fenicul peste fileuri pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
FeniculFenicul
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista