Snapper la grătar cu o salată de plante este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1516 calorii, 296g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $27.03 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați flori comestibile, suc de lămâie, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Snapper la grătar cu salată de paste Orzo, Snapper Roșu Cu Crustă De Plante, și Snapper Cu Crustă De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Curățați și intestinați peștele, îndepărtați aripioarele de sus și de jos, scalați și îndepărtați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De Bucătărie
3
Se unge cu 1 lingură de ulei de măsline și se pune pe grătar și se gătește până se termină, aproximativ 20 până la 25 de minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Între timp, aruncați ierburi și flori într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați 2 linguri ulei de măsline, coajă de lămâie și suc și sare și piper după gust. Aruncați și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Când peștele este gata, scoateți la platou de servire, garnisiți cu salată de plante și serviți cu ulei și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.