Snapper de lămâie întreg prăjit cu glazură de lămâie-caise

Întregul Snapper de lămâie prăjită cu glazură de lămâie-caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 94G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 666 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $10.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de snapper cu coadă galbenă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 85%. Rețete similare includ Snapper Prăjit Cu Anghinare Și Lămâie, Sosuri-Glazură De Lămâie De Caise / Lime Daiquiri/ Ghimbir De Ananas, și Snapper de lămâie-busuioc la grătar cu ardei prăjiți.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie sau o foaie de copt robustă. Clătiți peștele, uscați-l și așezați-l în tigaie. (În funcție de dimensiunea tigaiei și a peștelui, poate fi necesar să folosiți două tigăi pentru a găzdui toți cei 4 pești.)
Combinați sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic.
Periați peștele în interior și în exterior cu jumătate de glazură de lămâie-caise; puneți glazura rămasă deoparte.
Umpleți cavitatea fiecărui pește cu 2 până la 3 felii de lămâie și 2 frunze de dafin.
Așezați 1 sau 2 felii de lămâie deasupra fiecărui pește și legați-le pentru a le asigura.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 15 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor.
Între timp, amestecați amidonul de porumb și glazura rezervată într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut, amestecând constant.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio