Snapper cu roșii și măsline

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper cu roșii și măsline ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână file de snapper, frunze de cimbru, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper cu crustă de roșii cu anghinare și măsline, Snapper cu măsline: Cernia con Olive, și Snapper roșu cu roșii, măsline și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Periați un vas de copt de 9 pe 13 inci cu 1 lingură. ulei de măsline. Împrăștiați ceapa și roșiile tocate pe tot fundul vasului de copt și așezați peștele deasupra, cu pielea în jos. Înconjurați fileurile cu măsline, presărați cimbru și stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei. Condimentați peștele cu sare și piper și acoperiți ușor cu folie.
Coaceți până când peștele este fulgios și ferm, aproximativ 25 de minute.
Transferați peștele pe farfurii individuale încălzite. Lingură amestec de roșii-ceapă și sucuri din vasul de copt uniform peste fileuri.
Presărați cu cimbru suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.