Snapper copt cu citrice și ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,79 USD pe porție. O porție conține 378 calorii, 73G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de rădăcină de ghimbir, sos de soia, snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 92%. Rețete similare includ Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir, Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii, și Snapper la cuptor cu portocale mandarine, caju și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Faceți trei tăieturi pe fiecare parte a peștelui folosind un cuțit ascuțit. Acest lucru va împiedica peștele să se onduleze pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați peștele într-un vas de copt superficial sau într-o tigaie de prăjire. Acoperiți fiecare parte cu ghimbir proaspăt, apoi ceapă verde și roșii. Se condimentează cu sare de mare. Feliați jumătate din var și așezați feliile deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Stropiți cu sosul de soia și strecurați cealaltă jumătate de var peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5
Tăiați lămâia în jumătate și puneți-o în tigaie. Acoperiți întregul vas cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți peștele până când carnea este opacă și poate fi fulgi cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Strângeți jumătățile de lămâie coapte peste pește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Serviți mai întâi fileul pe partea superioară, apoi ridicați ușor coloana vertebrală, ajutând în același timp carnea de pe oase cu cuțitul. Este mult mai ușor decât să încerci să întorci peștele.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.