Smântână și sparanghel de hrean

Smântână și sparanghel de hrean
Smântână și sparanghel de hrean necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, pesmet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Sparanghel Frittata cu smantana de hrean, Sos De Hrean Cu Smântână, și Sos De Smântână Din Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare acoperită, aburiți sparanghelul 3 până la 4 minute, sau până când este fraged, dar încă verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți din oală și aranjați într-un singur strat într-o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântână, hrean și sare de usturoi; lingură peste sparanghel. Într-un castron mic, amestecați împreună untul topit și firimiturile de pâine; presărați peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți broilerul cuptorului și reglați suportul cuptorului astfel încât să fie la aproximativ 3 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se fierbe sparanghelul 1 până la 2 minute, până când toppingul este prăjit, având grijă să urmăriți îndeaproape pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista