Smântână și sparanghel de hrean
Smântână și sparanghel de hrean necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână, unt, pesmet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Sparanghel Frittata cu smantana de hrean, Sos De Hrean Cu Smântână, și Sos De Smântână Din Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare acoperită, aburiți sparanghelul 3 până la 4 minute, sau până când este fraged, dar încă verde strălucitor.
Scoateți din oală și aranjați într-un singur strat într-o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântână, hrean și sare de usturoi; lingură peste sparanghel. Într-un castron mic, amestecați împreună untul topit și firimiturile de pâine; presărați peste sparanghel.
Preîncălziți broilerul cuptorului și reglați suportul cuptorului astfel încât să fie la aproximativ 3 centimetri de sursa de căldură.
Se fierbe sparanghelul 1 până la 2 minute, până când toppingul este prăjit, având grijă să urmăriți îndeaproape pentru a preveni rumenirea.