Smucitură De Pui
Nemernic de pui este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ienibahar, nucșoară, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente, și Smucitură De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați ienibaharul, scorțișoara, nucșoara, ceapa, ceapa verde, chile, romul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Procesați până când amestecul formează un amestec gros de salsa.
Frecați amestecul pe fiecare piept de pui și așezați puiul într-o pungă de plastic cu fermoar. Strângeți aerul și sigilați punga. Se da la frigider 10 minute.
Pulverizați raftul unei tigaie cu spray antiaderent și puneți-l în tigaie.
Aranjați puiul pe raft și coaceți timp de 12 minute. Întoarceți puiul și gătiți încă 15 minute până când este gătit.
Retipărit cu permisiunea meselor Gourmet în câteva minute, de către Institutul culinar al Americii., 2004 Lebhar-Friedman Books