Nemernic de pui este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 141 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ienibahar, nucșoară, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente, și Smucitură De Pui.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați ienibaharul, scorțișoara, nucșoara, ceapa, ceapa verde, chile, romul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Procesați până când amestecul formează un amestec gros de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ienibahar
Scorțișoară
Nucșoară
Piper
Ardei Iute
Ceapă
Dientes De Ajo
Sare
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Frecați amestecul pe fiecare piept de pui și așezați puiul într-o pungă de plastic cu fermoar. Strângeți aerul și sigilați punga. Se da la frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Pulverizați raftul unei tigaie cu spray antiaderent și puneți-l în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Aranjați puiul pe raft și coaceți timp de 12 minute. Întoarceți puiul și gătiți încă 15 minute până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se servește cald.
7
Retipărit cu permisiunea meselor Gourmet în câteva minute, de către Institutul culinar al Americii., 2004 Lebhar-Friedman Books