Nemernic de pui ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 260 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 2,12 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, căței de usturoi, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente, și Smucitură De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardei, scallions, ghimbir, usturoi, cimbru, ienibahar, nucșoară, zahăr brun, sos de soia, coajă și suc de tei, ulei de măsline, 2 lingurițe de piper negru și 1 lingură de sare kosher în vasul de lucru al unui robot de bucătărie sau borcanul unui blender. Se amestecă până se formează un pur aproximativ brut, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați puii într-un castron mare sau într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă marinada peste pui și se întoarce până se acoperă bine. Împărțiți puiul și marinada între două pungi cu fermoar de dimensiunea unui galon sau puneți-le într-un vas mare de copt și acoperiți bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați fructe de pădure întregi și frunze de dafin într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon și umpleți cu apă. Puneți la frigider puiul și frunzele de dafin cel puțin 10 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Când este gata de gătit, scoateți puiul din pungi, lăsați excesul de marinată să se scurgă și transferați-l pe o farfurie mare. Aprindeți o jumătate de coș de fum plin de cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și îngrămădiți cărbunii pe un perete al unui grătar de ceainic. Alternativ, setați arzătoarele din stânga ale unui grătar pe gaz la foc mediu-mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Setați orificiile de fund și capac la jumătate deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scurgeți frunzele de dafin și boabele de ienibahar într-o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Întindeți 2/3 de frunze de dafin uniform pe partea mai rece a grătarului (este în regulă dacă cad niște fructe de pădure) într-un model suficient de mare pentru a se potrivi găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Grăsime De Porc înapoi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați puii peste frunzele de dafin cu pielea în sus, cu picioarele îndreptate spre partea mai fierbinte a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Așezați 1/3 din frunzele de dafin rămase peste partea fierbinte a grătarului și acoperiți imediat, cu orificiul de deasupra puiului. Gatiti timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Deschideți capacul și așezați jumătate din frunzele de dafin rămase și boabele de ienibahar pe partea fierbinte a grătarului direct deasupra cărbunilor. Acoperiți imediat și gătiți încă 15 minute. Deschideți capacul, adăugați 15 cărbuni noi la grămada de cărbuni fierbinți, apoi așezați frunzele de dafin rămase și boabele de ienibahar pe partea fierbinte a grătarului direct deasupra cărbunilor. Acoperiți și continuați să gătiți până când cea mai tare parte a pieptului de pui înregistrează 145 de grade F pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
11
Descoperiți grătarul și așteptați cinci minute până când cărbunii sunt din nou fierbinți (dacă utilizați grătarul cu gaz, creșteți căldura la mare). Ridicați cu grijă puiul de pe frunzele de dafin și transferați-l pe partea fierbinte a pielii grătarului în sus. Folosind clești, aruncați frunzele de dafin în grătar direct pe cărbuni sau arzătoare, astfel încât să fumeze. Gatiti puiul pana se carbonizeaza usor, aproximativ 3 minute. Răsturnați puiul și continuați să gătiți până când pielea este crocantă și carbonizată și cea mai tare parte a sânului înregistrează 150 până la 155 F pe un termometru de citire instantanee, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Se transferă într-un platou mare, se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.