Smuci picior de miel
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., piciorul de miel smucit ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fructe de pădure, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tempeh, Smuci, Jamaican smuci BBQ sos, și Smuci Pui Kabobs.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, combinați ienibaharul, scorțișoara, boabele de piper și cuișoarele și gătiți la foc moderat până se prăjesc ușor, aproximativ 1 minut.
Transferați condimentele pe o farfurie și lăsați-le să se răcească, apoi macinați-le într-o pulbere într-o mașină de tocat condimente.
Într-un robot de bucătărie, combinați sosul de soia, ceapa, usturoiul, ceapa, uleiul, romul, cimbru, sarea, nucșoara și condimentele măcinate și procesați până la o pastă. Într-un vas mare de mică adâncime, acoperiți mielul cu marinada. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți un pui de carne. Grătiți mielul peste o flacără moderat mare sau fierbeți timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, rotind și rotind carnea pentru gătit uniform.
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să stea, acoperit ușor cu folie, timp de 10 minute. Tăiați mielul peste cereale și serviți fierbinte.