Smoothie-Uri De Fructe Congelate

Smoothie-Uri De Fructe Congelate
Dacă aveți aproximativ 5 minute pentru a petrece în bucătărie, piureuri de fructe congelate ar putea fi un uimitor fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Acesta funcționează bine ca un mic dejun la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați banane, miere sau căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Smoothie-Uri De Banane Congelate, Triple Berry Frozen Smoothies, și Triple Berry Frozen Smoothies.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți toate ingredientele într-un blender și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în pahare și se servește.
4
Bucătari notă: pentru smoothie-urile care nu sunt lactate, înlocuiți 1 cană de lapte de orez cu laptele și iaurtul. Sau, folosiți iaurt de soia sau lapte în loc de lactate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lapte De OrezLapte De Orez
SmoothieSmoothie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista