Smoothie De Piersici Proaspete

Smoothie De Piersici Proaspete
Smoothie de piersici proaspete este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de migdale, miere, cutii de carton iaurt grecesc de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Smoothie De Piersici Cu Ananas Proaspăt, Smoothie de migdale cu banane-piersici și secretul pentru a face Smoothie-ul Perfect, și afine piersic kale Chia smoothie (smoothie sâmbătă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până la amestec.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați piersici; procesați până se omogenizează. Împărțiți uniform între patru pahare; garnisiți fiecare porție cu o crenguță de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista