Smoothie Cu Unt De Arahide

Smoothie Cu Unt De Arahide
Rețeta Smoothie cu unt de arahide este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 3 porții cu 292 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, lapte de ciocolată, iaurt de vanilie din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Smoothie de proteine cu ciocolată cu unt de arahide cu Starter de Smoothie Kura, Smoothie Cu Unt De Arahide, și Smoothie Cu Cupă Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți banana în congelator; congelați până când este ferm (aproximativ o oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
2
Scoateți din congelator; lăsați să stea 5 minute.
3
Combinați banana și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista