Smoothie Acai cu scorțișoară cu îndulcitor natural Truvia

Smoothie Acai cu scorțișoară cu îndulcitor natural Truvia
Smoothie Acai cu scorțișoară cu îndulcitor natural Truvia poate fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de acai, cidru de mere, fructe de pădure de sezon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine de carne cu îndulcitor natural Truvia, Mojito slab cu îndulcitor natural Truvia, și Coacere cu Truvia: fursecuri Sandwich cu turtă dulce cu umplutură de brânză cremă de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se servește răcit..

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Schloss Vollrads Riesling QbA cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Castelul Vollrads Riesling QbA
Castelul Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersică și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu singur pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect între aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a face față unor feluri de mâncare atât de interesante.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista