Smokin ' Shrimp Skewers
Smokin ' Shrimp Skewers este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți suc de lămâie, frunze de coriandru, tei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Frigarui De Creveți Din Caraibe, Frigarui De Creveți La Grătar, și Frigarui De Creveți Cu Zippy.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți frunzele din jumătate din fiecare fir de rozmarin. Rezervați crenguțele pentru a le folosi pentru frigarui. Tăiați suficient din frunze pentru a face 1 1/2 lingurițe. (Rezervați frunzele rămase pentru o altă utilizare.)
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, coriandrul, pudra de chili și rozmarinul tocat într-un bol mediu. Condimentează marinata cu sare și piper, după gust.
Adăugați creveții și aruncați până se acoperă.
Lăsați să stea 5 minute. Frigărui 2 creveți pe fiecare fir de rozmarin.
Încălziți o tigaie mare și largă (sau comal) la foc mare.
Adăugați frigarui și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte, sau doar până când creveții sunt fierți și devin roz. Nu gătiți prea mult.
Transferați într-un platou, garnisiți cu pene de var și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin ai putea încerca este Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.