Smochinul lui Mamma K se păstrează cu o răsucire

Smochinul lui Mamma K se păstrează cu o răsucire
Smochinul lui Mamma K păstrează cu o răsucire ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Un amestec de borcane de conserve, smochine, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Caponata mamei, Iepurele fiert la Mamma, și Nu salata de ton a mamei tale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați smochinele, zahărul, feliile de lămâie și gelatina de căpșuni într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CăpșuniGelatină Cu Aromă De Căpșuni
LămâieLămâie
ZahărZahăr
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Lăsați să stea 1 oră. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu, amestecând des pentru a preveni arderea, până când spuma a dispărut și conservele sunt îngroșate, 25 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
3
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați conservele de smochine în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuțitCuțit
4
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 2 zile înainte de deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista