Smochine Învelite Cu Slănină Fără Gluten
Fără gluten Bacon înfășurat smochine ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 64 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fistic, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Smochine Învelite Cu Slănină, Smochine Învelite Cu Slănină, și Smochine Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu spray de gătit.
Tăiați fiecare felie de slănină în jumătate.
Tăiați fanta în fiecare smochin; chestii cu piuliță.
Așezați frunza de busuioc pe fâșia de slănină; înfășurați fig.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când slănina se rumeneste.
Serviți cald cu scobitori.