Smochine coapte cu Grand Marnier și frișcă
Smochinele coapte cu Grand Marnier și frișcă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 284 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, grand marnier, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier, Cupcakes din făină de porumb cu aromă de portocale și frișcă Grand Marnier, și Plăcintă cu dovleac cu citrice cu cremă Grand Marnier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Înțepați fundul fiecărei smochine de mai multe ori și așezați smochinele într - un vas gratinat ignifug de 9 până la 10 inci sau o tigaie rezistentă la cuptor.
Presărați smochinele cu 1/3 cană de zahăr, apoi adăugați apă în vas.
Coaceți smochinele în mijlocul cuptorului, ungând de două ori cu sucuri de tigaie, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Transferați vasul pe plită, apoi adăugați 1/4 cană Grand Marnier și aduceți la fierbere la foc moderat.
Scoateți de pe foc și aprindeți cu grijă sucurile de tigaie. După ce flăcările scad, sucurile ar trebui să fie siropoase. Dacă sucurile de tigaie sunt prea subțiri, transferați smochinele într-un vas de servire puțin adânc, apoi fierbeți sucurile până când sunt siropoase și ușor îngroșate, 3 până la 5 minute și turnați peste smochine.
Bateți smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr și lingură de lichior folosind un mixer electric până când deține vârfuri moi.
Serviți smochine, calde sau la temperatura camerei, cu sirop și smântână.