Slănină Cu Făină Prăjită La Țară
Țara Fried Bacon Floured ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, zahăr, smântână jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Pui Prăjit La Țară, Fripturi Prăjite La Țară, și Ton Prăjit La Țară.
Instrucțiuni
Tăiați fâșiile de slănină în jumătate și puneți-le într-un vas superficial cu jumătate și jumătate, încrucișând slănina într-un model de stea. Înmuiați slănina cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 2 ore. Acest pas ajută la reducerea ondulării slăninii în timpul prăjirii, o înmoaie și adaugă o aromă minunată.
Se amestecă împreună făina, sarea, piperul și zahărul într-un alt vas puțin adânc până se omogenizează; pus deoparte. Când slănina a terminat de înmuiat, scoateți-o din jumătate și jumătate și scuturați excesul. Apăsați fiecare bucată în amestecul de făină pentru a acoperi, apoi lăsați-o deoparte. Dacă doriți, puteți așeza o foaie de hârtie de ceară între rândurile de slănină odată ce placa este acoperită. Cu toate acestea, făina face o treabă bună de a împiedica slănina să se lipească una de cealaltă.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă la foc mediu-mic. Se prăjește slănina în loturi până se rumeneste și se gătește până la gradul dorit de crocant, 2 până la 3 minute.
Se scurge pe un prosop de hârtie.