Slow-aragaz usturoi-ghimpat piept de curcan cu busuioc proaspat maioneza

Slow-aragaz usturoi-ghimpat piept de curcan cu busuioc proaspat maioneza necesită în jurul valorii de 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.86 pe portie. Acest fel principal are 196 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de frunze de busuioc, piept de curcan, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Weight Watchers Slow Cooker piept de curcan cu usturoi, Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, și Piept de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pachetul de sos sau părțile suplimentare din pieptul de curcan.
Îndepărtați pielea din curcan. Faceți tăieturi, 1/4 până la 1/2 inch adâncime și 1/4 până la 1/2 inch lățime, în partea de sus a curcanului, folosind un cuțit mic. Introduceți felii de usturoi în tăieturi.
Se amestecă coaja de lămâie, pătrunjelul și sarea de condimentare a piperului de lămâie; frecați pe curcan.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti curcanul in ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Așezați curcanul și orice picături în aragaz lent de 5 până la 6 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Așezați busuiocul și 3 linguri de ulei în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până când busuiocul este tocat.
Adăugați maioneză. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Serviți curcan feliat cu maioneză.